SVET SE OVE NEDELJE SUOČAVA SA ISTINOM! Pentagon pred KONGRESOM otvara X FAJLOVE: Više od 250 vanzemaljaca posetilo Britaniju 2021. godine

Autor: Republika

Svet

16.05.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pentagon se priprema da ove nedelje otvori svoju NLO arhivu, dajući javnosti retku priliku da sazna istinu iza jedne od najvećih misterija svih vremena.

SVET SE OVE NEDELJE SUOČAVA SA ISTINOM! Pentagon pred KONGRESOM otvara X FAJLOVE: Više od 250 vanzemaljaca posetilo Britaniju 2021. godine

Foto: youtube.com/ Zamediatelevizija

Pentagon se priprema da ove nedelje otvori svoju NLO arhivu, dajući javnosti retku priliku da sazna istinu iza jedne od najvećih misterija svih vremena.

Političari će odkriti da li zaista postoji vanzemaljski život na posebnom saslušanju o viđenjima NLO-a ove nedelje.

Obaveštajni zvaničnici Pentagona, američkog odbrambenog štaba, otvoriće svoje X fajlove iz stvarnog života kada ih Kongres SAD u utorak ispita šta znaju o vanzemaljcima.

Republika

Foto: pixabay.com

Vanzemaljci

Samit, prvi o vanzemaljskom životu u više od 50 godina, deo je ozbiljnog pokušaja Zapada da otkrije šta se krije iza kataloga viđenja NLO-a.

Kongresmen Adam Šif, predsednik američkog obaveštajnog komiteta, rekao je: „Ovo će dati priliku javnosti da čuje direktno od lidera obaveštajne zajednice o jednoj od najvećih misterija našeg vremena.“

On je rekao da će saslušanje „prekinuti krug prekomerne tajnovitosti i spekulacija istinom i transparentnošću“.

Prošle godine SAD su objavile izveštaj u kojem su uneta 144 slučaja „neidentifikovanih vazdušnih fenomena“ od 2004.

Izveštava se da je više od 250 vanzemaljaca posetilo Britaniju 2021. godine – uz savetovanje ljudima koji kažu da su oteti.

Britansko udruženje za istraživanje NLO-a (BUFORA) procenjuje da je prošle godine bilo 259 viđenja vanzemaljaca.

Oni uključuju tvrdnje o raznim „neobjašnjivim pojavama“ poput malih zelenih ljudi, svemirskih brodova i otmica.

Republika

Foto: pixabay.com

Pentagon

Šefovi u BUFORA-i, koja je posvećena istraživanju viđenja vanzemaljaca u Velikoj Britaniji, kažu da pruža grupe za podršku svedocima za ljude koji kažu da su naišli na vanzemaljce.

Objašnjavajući veliki pad u viđenjima u odnosu na prethodnu godinu, portparol je rekao da je to zbog toga što su Britanci shvatili da sateliti Starlink koje je lansirao Space X nisu NLO.

Stotine ljudi je tokom godina videlo bizarne neobjašnjive objekte na nebu, uključujući zvezdu Srećnih ponedeljka Šona Rajdera.

On je za Daili Star rekao da je imao višestruka iskustva sa NLO-om, uključujući i ono koje se dogodilo dok je radio na dokumentarnoj seriji o tom fenomenu za Histori Channel.

„Bila je 2013.“, priseća se on, „i probudio sam se jednog jutra – opet – oko sedam sati, i pogledao kroz prozor svoje spavaće sobe.

Tada je prvi put ugledao objekat „dvadeset stopa“ kako lebdi iznad drveta jabuke u dnu njegove bašte – i pomislio je da je produkcijska ekipa u njegovoj emisiji Šon Rajder o NLO-ima napravila neku vrstu vratolomije da ga nasamari.

„Izgledalo je kao da je napravljeno od Airfik kompleta“, kaže on. „Bilo je klimavo, skoro je izgledalo kao da je okačeno za žice.“

(Republika/DailyStar)

Bonsu video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading