ZLATNA KANTA: Brutalni Francuzi - Mesi NAJGORI SI!

Autor:

Sport

14.05.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Pari Sen Žermena i jedan od najboljih fudbalera svih vremena sigurno nije očekivao da će doći do ovakvog "priznanja" kada je letos došao u prestonicu Francuske kao slobodan igrač iz Barselone.

ZLATNA KANTA: Brutalni Francuzi - Mesi NAJGORI SI!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi bio je prva zvezda letnjeg prelaznog roka kada je kao slobodan igrač napustio Barselonu i pojačao Pari Sen Žermen.

Očekivalo se da "sveci" predvođeni Argentincem, Nejmarom i Kilijanom Mbapeom krenu po dugo čekani trofej Lige šampiona, ali ih je već u osmini finala zaustavio Real Madrid.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Razočarali zbog Lige šampiona - Nejmar, Kilijan Mbape i Lionel Mesi

Koliko se jedan od najboljih fudbalera svih vremena nije pokazao dovoljno u Parizu pokazuje anketa na Tviteru gde je imenovan za najveći promašeni transfer u francuskom šampionatu!

Nalog koji broji skoro 250.000 pratilaca po imenu "Get French Football News"  objavio je glasanje, a u izbor su ušli Žoržinjo Vajnaldum, takođe vezista novog šampiona Francuske, te Lionovi Džerdan Šaćiri i Džerom Boateng.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Leo je posle sat vremena imao preko 50 odsto glasova, drugi je Vajnaldum sa 29 odsto, Šaćiri 13 odsto, dok je jedini jednocifreni Boateng sa 7,6 odsto.

Podsetimo, Lionel Mesi je do sada u dresu Pari Sen Žermena odigrao 32 utakmice i postigao devet golova u svim takmičenjima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading