NOU KAMP U SUZAMA: POGINUO Argentinac, bivši fudbaler BARSELONE! (FOTO)

Autor:

Sport

15.05.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đak čuvene La Masije izgubio život u saobraćajnoj nesreći na 50 kilometara u rodnom Rosariju.

NOU KAMP U SUZAMA: POGINUO Argentinac, bivši fudbaler BARSELONE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Barselone

Barselona u suzama! Nekadašnji krilni napadač Barselone Maksi Rolon (27) izgubio je život na auto-putu u Puhatu, na 50 kiliometara od Rosarija, inače njegovog rodnog grada, ali i Lionela Mesija, jednog od najboljih fudbalera u istoriji katalonskog kluba.

On je poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je njegov auto prešao u suprotnu traku, a potom udario u drvo. Takođe, zajedno sa njim poginuo je i Arijel Erman Rolon, tri godine stariji brat, koji je isto bio fudbaler.

 

 

Kada govorimo o Maksiju Rolonu, on je bio deo čuvene La Masije, omladinske škole La Masije, ali nije došao do seniora.

Argentinac je 2014. godine osvojio Ligu šampiona za mlade sa Kataloncima, a pobeđena je Benfika sa 3:0, a on je tada zamenio Munila El Hadadija, najboljeg strelca ekipe.

Na društvenim mrežama, i Barselona se oprostila od svog bivšeg fudbalera...

- Zgroženi smo smrću Maksija Rolona (1995), omladinskog fudbalera FK Barselona od 2010. do 2016. godine. Izražavamo najdublje saučešće i šaljemo punu podršku njegovoj porodici. Počivaj u miru - piše u tvitu na zvaničnom nalogu Barselone.

 

 

Maksi Rolon je posle dve godine napustio Barselonu B u leto 2016. godine, potom je igrao za slavni brazilski Santos, a bio je i u Lugu, Argentini, Čileu, Ekvadoru i Iraku, a poslednji angažman u karijeri bio mu je Mitre, tim iz druge lige u njegovoj domovini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading