BOMBA U MADRIDU: Florentino Perez POLUDEO - Bez DLAKE NA JEZIKU o Mbapeu!

Autor:

Sport

21.05.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Reala posle utakmice "kraljevskog kluba" i Betisa u svlačionici objasnio Marselu i saigračima situaciju oko krilnog napadača Pari Sen Žermena.

BOMBA U MADRIDU: Florentino Perez POLUDEO - Bez DLAKE NA JEZIKU o Mbapeu!

Foto: Tanjug/AP

Mbape

Možda i najveća svetska transfer sapunica pod nazivom "Gde ide Kilijan Mbape" završava se u nedelju kada će se reprezentativac Francuske objaviti svoju odluku.

Do tada, nova predstava na relaciji Madrid - Pariz, a još jedna epizoda stiže iz Španije. 

Giljermo Balaga, uticajni novinar poručio je da krilni napadač Pari Sen Žermena neće obući dres Real Madrida!

Prema njegovim informacijama, Florentino Perez, predsednik "kraljevskog kluba" poručio je fudbalerima finaliste Lige šampiona posle meča sa Betisom u svlačionici da Parižanin neće doći u tim Karla Anćelotija.

- Upravo mi je rečeno da je Florentino Perez rekao igračima večeras u svlačionici da Mbape NEĆE doći. Sačekajmo da čujemo šta će Mbape saopštiti pre nego što potvrdimo bilo šta.

 

 

Podsetimo, Kilijan Mbape ima saradnju sa Pari Sen Žermenom do 31. juna 2022. godine, a u dresu Parižana odigrao je 216 utakmica i postigao 168 golova, i po tom učinku, drugi je strelac u istoriji šampiona Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading