DONEO ODLUKU: Mbape OTKRIO da zna gde će igrati NAREDNE SEZONE!

Autor:

Sport

16.05.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski krilni napadač ima opciju da potpiše novi ugovor sa Pari Sen Žermenom ili da 1. jula dođe u Real Madrid kao slobodan igrač.

DONEO ODLUKU: Mbape OTKRIO da zna gde će igrati NAREDNE SEZONE!

Foto: Tanjug/AP

Mbape

Kilijan Mbape (22), jedan od najboljih fudbalera današnjice istakao je da odlučio gde će nastaviti karijeru, ali nije otkrio ime kluba.

Krilni napadač Pari Sen Žermena je na svečanosti u Parizu po treći put uzastopno dobio nagradu za najboljeg igrača Lige 1 i poručio da zna čiji će dres nositi naredne sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape u društvu saigrača iz Pari Sen Žermena

- Želim da uživam u ovoj manifestaciji... Saznaćete veoma brzo. Skoro da je gotovo, moj izbor je napravljen. Moram da poštujem sve strane. I ja sam u žurbi, ali u ovome nisam samo ja. Gotovo je. Nedostaju neki detalji, ali je rešeno. Odluku ću uskoro saopštiti - rekao je Kilijan.

Podsetimo, Kilijanima saradnju sa "svecima" do 31. juna 2022. godine, a oni mu nude novi dvogodišnji ugovor i platu od 50.000.000 evra po sezoni.

Takođe, Mbape bi mogao da postane i najbolji strelac u istoriji kluba pošto je trenutno na koji 169, a prvi je Edinson Kavani sa 31 golom više.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape i Edinson Kavani

 

- Biti deo ovog kluba je čast i privilegija. Zato sam i insistirao da dođem u Pari Sen Žermen. Hvala PSŽ-u, treneru, saigrčima, svim ljudima koji su bili u senci što su mi pomogli da osvojim ovu nagradu. Ponosni smo na našu desetu titulu, ove godine više nego ikada. Nastavljam svoju priču, nikada nisam zadovoljan, uvek želim više - zaključio je Mbape.

Sa druge strane, u prestonici Španije veruju da je Kilijan novi igrač Reala, jer su mu veće šanse da osvoji dve velike želje - Ligu šampiona i "Zlatnu loptu".

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/@__PrimeSports

Klijan Mbape u Real Madridu?

Kada govorimo o ponudi Madriđana, to je petogodišnji ugovor vredan 25.000.000 evra po sezoni, ali i bonus od 100.000.000 samo za potpis!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading