Tamara Đurić završila kod PLASTIČNOG HIRURGA: Starleta objavila fotku iz BOLNIČKOG KREVETA, evo šta je sad promenila! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić ponovo završila na operacionom stolu!

Tamara Đurić završila kod PLASTIČNOG HIRURGA: Starleta objavila fotku iz BOLNIČKOG KREVETA, evo šta je sad promenila! (FOTO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Starleta Tamara Đurić nedavno je istupila u javnost i iznela je šok detalje o ucenjivanju turskog plastičnog hirurga, koji nije ispunio njena očekivanja kada je rinoplastika u pitanju. Poznato je da je Tamara najavila da će ispraviti grešku plastičnog hirurga, pa se odlučila na jednog beogradskog stručnjaka, kom mnoge poznate devojke veruju. 

 

 

Na Instagram profilu Tamara je objavila fotografiju iz bolničke postelje, a na licu su joj se videli flasteri i zavoji, što ukazuje da je već odradila plastičnu operaciju, a po njenom izrazu lica, može se zaklljučiti da je prezadovoljna. 

 

 

- Zbogom Majkl Džeksone - napisala je na šaljin način Đurićeva. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić Instagram operacija nosa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading