PALO PRIZNANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Svi su nagađali da je sa Džejlom u VEZI, ona odlučila da progovori o svemu!

Autor:

Zabava

24.05.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović progovorila o odnosu sa Džejlom Ramović.

PALO PRIZNANJE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Svi su nagađali da je sa Džejlom u VEZI, ona odlučila da progovori o svemu!

Foto: Instagram.com

Džejla Ramović i Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović oduvek je bila na meti mnogih spekulacija i priča, naročito kada je njeno seksualno opredeljenje u pitanju. Godinama se nađalo da li voli isti pol ili voli i muškarce. A onda se desio "BUM" na estradi, kada je izbacila knjigu i sve priznala!

 

 

Nakon toga, mnogi su pokušali da je povežu sa devojkama iz njenog tima tokom takmičenja u muzičkom programu ,,Zvezde Granda". Jedna od njih bila je i pevačica Džejla Ramović, o kojoj je Šerifovićeva sada otvoreno progovorila. 

 

 

Priče po gradu su kružile da su Marija i Džejla zajedno, da se viđaju tajno, a ona je sada odlučila da za medije progovori u kakvom su njih dve odnosu. 

 

 

Zašto te povezuju sa Džejlom? Kada bi te neko direktno pitao u kakvoj si vezi sa Džejlom, šta bi odgovorila?

 

Prijateljsko-poslovnoj i volela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno preteralo. Dakle stvarno ostavite devojku na miru! - izjavila je Marija za Blic. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading