KO JE MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ? Pitanje koje se postavlja godinama, SADA JE SVE OTKRIVENO, a evo gde su uhvaćene Novakova supruga i VERA RISTIĆ! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković sa majkom na meču Novaka Đokovića!

KO JE MAJKA JELENE ĐOKOVIĆ? Pitanje koje se postavlja godinama, SADA JE SVE OTKRIVENO, a evo gde su uhvaćene Novakova supruga i VERA RISTIĆ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jelena Đoković

Majka Jelene Đoković, Vera Ristić, nedavno je uhvaćena sa ćerkom na meču Novaka Đokovića. Odavno je poznsto koliko je Jelena vezana za svoju majku, te su je shodno tome svojevremeno boleli natpisi u vezi njene majke, pa je na Instagramu tada i stala u odbranu Vere Ristić.

Naime,  kako se pisalo, Vera Ristić je navodno aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju, piše Story.

Ipak, Jelena je svojevremeno javno odbranila majku, osetivši potrebu da ispriča svoju stranu priče i pojasni kako stoje stvari: 

Republika

Foto: printscreen

Jelena Đoković i njena majka Vera Ristić na meču

 

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle - napisala je Jelena svojevremeno na "Instagramu" . 

Dok su se nizale različite uvrede na društvenim mrežama, Jelena i Vera ostale su dostojanstvene i uvek se drže zajedno, a nakon najnovijeg pojavljivanja jasno je da je supruga Novaka Đokovića majčina slika i prilika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Naivan a i ostali

24.05.2022 09:54

Kažu ljudi koji su nažalost bili sa gospođom u kontaktu, arogantna, ohola, uobražena, a nadasve neprijatna, ako lažu oni, lažem i ja.

Odgovori 10 0
Cvrc

25.05.2022 04:38

Daleko ste vi od novinarstva bar nekoliko svetlosnih godina! Vas, u stvari, ne vredi ni komentarisati, mnogo ste jadni i nikakvi!