OBOLEO OD KANCERA PLUĆA, A ONDA MU SE BOLEST PROŠIRILA NA OSTALE ORGANE: Glumac iz "Mućki" otkrio u kakvom je stanju nakon HEMOTERAPIJA, bolest mu ne da mira!

Autor:

Zabava

24.05.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrik Marej saopštio je svima dobre vesti, porodica srećna što je napokon na putu da se izleči od opake bolesti!

OBOLEO OD KANCERA PLUĆA, A ONDA MU SE BOLEST PROŠIRILA NA OSTALE ORGANE: Glumac iz "Mućki" otkrio u kakvom je stanju nakon HEMOTERAPIJA, bolest mu ne da mira!

Foto: printscreen/youtube.com

Jedan od poznatijih glumaca Patrik Marej, još prošle godine u julu je saznao da boluje od karcinoma pluća. No, on se sada oglasio i saoštio dobre vesti. Naime, Patrik se oglasio na Tviteru i otkrio da je na dobrom putu da se izleči od opake bolesti. 

Inače, Srbija je Patrika zavolela po ulozi u kultnoj seriji ,,Mućke". 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej

 

- Hvala vam još jednom na vašim lepim porukama. Kao što znate, dijagnostikovan mi je rak pluća prošlog jula. Nakon operacije u oktobru, imao sam hemoterapiju kako bi se sprečio povratak raka. Tokom hemoterapije otkriven mi je još jedan tumor na jetri. Na moju sreću, ovaj nije bio povezan s rakom pluća i takođe je mogao da se leči. Prošlog petka sam bio kod svoje doktorke i rekla mi je da je rak pluća izlečen, te da se tumor na jetri smanjuje. Još nije sve gotovo, ali kao što možete zamisliti, prezadovoljan sam ovim najnovijim vestima. Zahvaljujući briljantnim lekarima i medicinskim sestrama, nadam se da ću prisustvovati konvenciji sledeće godine - napisao je presrećni Patrik na Tviteru.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej "Mućke"

 

Poznato je da je Marej za ovu tešku bolest saznao na sasvim slučajan način. On je otišao jednog dana na rutinsku kontrolu kod lekara, koji je ustanovio promene. Posle toga, Patrik se pojavljivao u medijima i svaki put apelovao na sve da se redovno kontrolišu, preventivno, jer bolje je sprečiti, nego lečiti na vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading