Ova POLITIČARKA je priznala da se bavila PROSTITUCIJOM! Sadašnji muž joj bio mušterija! HAOS!

Autor:

Svet

24.05.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Linda Fondren, kandidat za gradonačelnika Viksburga, priznala da se bavila prostitucijom.

Ova POLITIČARKA je priznala da se bavila PROSTITUCIJOM! Sadašnji muž joj bio mušterija! HAOS!

Foto: Printskrin

Ona je rekla i da joj je u bordelu, gde je radila, njen sadašnji suprug bio jedna od  mušterija.

 

- Radila sam u legalnom bordelu pre 30 godina. Istina je, moj muž je bio moj klijent. Suprug i ja smo u braku 28 godina. Znala sam da će se to saznati, jer se pričalo o tome, ali nisam verovala da će se otkriti i da ću ja danas sedeti ovde s vama i davati intervju - izjavila je Fondrenova za loklanu televiziju, prenosi Espreso.

Linda Fondren je nedeljama pokušavala da izbegne priznanje i čak je odbacila tvrdnje novinara o njenoj povezanosti sa legalnom javnom kućom u Nevadi "Sejdžbraš ranč".

- To su glasine, a politika je profesija u kojoj su ljudi spremni da učine sve da bi proširili glasine o drugima umesto da diskutuju o problemima, o onome što najviše zabrinjava stanovništvo - izjavila je ona u martu.

Denis Hof, vlasnik "Munlajt bani ranča", legalnog bordela u Karson Sitiju, u Nevadi, smatra da bivša karijera prostitutke nije razlog da neko bude isključen sa lista kandidata.

- Žene koje se legalno bave prostitucijom ostvaruju karijeru u oblasti medicine, prava i obrazovanja, a finansiraju to obrazovanje novcem koje su stekle u javnim kućama poput "Bani ranča". Ne bih mogao biti ponosniji na njihova dostignuća i iskreno verujem da je Linda Fondren, baveći se legalnom prostitucijom u Nevadi, stekla neophodnu poslovnu oštroumnost da bi postala veoma uspešna gradonačelnica - kaže Hof.

Fondren kaže da se bavila prostitucijom samo da bi sebe izdržavala nakon što je, posle majčine smrti, zatrudnela u 14. godini.

- Mrzela sam to - izjavila je Fondren za agenciju AP i dodala da ne bi podržala legalnu prostituciju kada bi bila izabrana.

Otkako je prestala da se bavi prostitucijom i preselila se u Viksburg, Linda Fondren je stekla popularnost zbog svoje borbe protiv gojaznosti. Godine 2010. proglašena je herojem Si-En-Ena kao osnivač inicijative “Viksburžani, doterajte liniju”.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading