NIJE SE POJAVIO NA VENČANJU SINA, NIJE SE JAVIO, A VERUJEM DA NEĆE NIKADA: Suzana Jovanović progovorila o Danijelovom ocu, NJENE REČI SLOMILE SU MNOGE!

Autor:

Zabava

24.05.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović progovorila o Danijelovom ocu!

NIJE SE POJAVIO NA VENČANJU SINA, NIJE SE JAVIO, A VERUJEM DA NEĆE NIKADA: Suzana Jovanović progovorila o Danijelovom ocu, NJENE REČI SLOMILE SU MNOGE!

Foto: Republika.rs

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel se protekle nedelje oženio se dugogodišnjom izabranicom Tijanom, Suzana u Saša su upriličili gala proslavu, a poklon za mladence je bio ekskluizivan, u pitanju je stan, koji je ujedno pored toga što je od njih, bio i najbolji poklon koji su dobili.

Suzana se oglasila, te otkrila detalje o Danijelovom ocu, te zašto se nije pojavio na venčanju, ali da su oni na to i navikli, piše Mondo.

"Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Jednostavno, to je tako. Danijelu je Sale i otac i prijatelj i saradnik, i sve što je naučio, naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac, i više od toga. Između njih dvojice vlada međusobno poštovanje i ljubav. On jeste dete drugog čoveka, ali kao i što sam u više navrata rekla - otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka", rekla je Suzana Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading