Bio je velika želja rukovodstva Partizana: Slaviša Jokanović pred potpisom ugovora sa ruskim fudbalskim velikanom!

Autor:

Sport

07.06.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne...

Bio je velika želja rukovodstva Partizana: Slaviša Jokanović pred potpisom ugovora sa ruskim fudbalskim velikanom!

Foto: Tanjug/AP

Potajno su se nadali u Partizanu da bi ovog leta na klupu ekipe iz Humske mogao da sedne nekadašnji fudbaler crno-belih Slaviša Jokanović

Međutim, prema poslednjim infomarcijama koje stižu iz ruskih medija, Jokanović bi uskoro mogao da bude predstavljen kao šef stručnog štaba moskovskog Dinama. Kako se navodi, pregovori koji su u toku idu u pravom smeru i gotovo je izvesno da će Slaviša Jokanović preuzeti ekipu koja je 11. puta bila šampion SSSR-a, ali i koja na novi šampionski pehar čeka više od četiri i po decenije.

Nedavno se u domaćim medijima pojavila informacija da je Dinamo zainteresovan takođe za nekadašnjeg trenera Partizana, Marka Nikolića, ali do dogovora dve strane nije došlo.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

 

Pedesettrogodišnji Slaviša Jokanović, nakon uspešne fudbalske karijere tokom koje je nastupao za Novi Sad, Vojvodinu, Partizan, Ovijedo, Tenerife, Deportivo La Korunju, Čelzi i Mursiju, 2007. godine se oprobao u trenerskim vodama postavši trener Partizana, a poslednji angažman imao je u engleskom Šefild Venzdeju u kojem je bio do novembra prethodne godine.

U međuvremenu sedeo je i na klupi Mungtong junajteda sa Tajlanda, Levskog iz Sogije, španskog Erkulesa, Votforda, Makabija iz Tel Aviva, Fulama i katarskog Al-Garafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading