IZNENAĐENJE: Partizan rešava glavni problem! Sa njim na čelu crno-beli započinju pripreme!

Autor:

Sport

03.06.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima u nazad traje saga vezana za izbor novog trenera crno-belih.

IZNENAĐENJE: Partizan rešava glavni problem! Sa njim na čelu crno-beli započinju pripreme!

Foto: Republika.rs

Stadion Partizana pred meč sa TSC-om

Pitanje novog trenera Fudbalskog kluba Partizan i dalje je otvoreno.

Prethodnih dana mnoga trenerska imena figurirala su kao potencijalni novi treneri kluba iz Humske, ali do konkretnih poteza i dalje nije došlo.

Navijači crno-belih svakako bi najviše voleli da na čelu struke u klubu vide Marka Nikolića, Vladimira Ivića, Slavišu Jokanovića, ili igračku legendu Sašu Ilića, ali svaki od njih ponaosob ima drugačije planove za blisku budućnost i u ovom momentu gotovo su nedostižni Partizanu.

Međutim, kako prenosi "Telegraf", rukovodstvo kluba iz Humske ima i rezervni plan ukoliko do starta priprema za sezonu 2022/23, klub ne uspe da postigne dogovor sa nekih od željenih stručnjaka koji bi bio rešenje na duže staze.

U tom slučaju, na početku priprema pod prefiksom "vršioca dužnosti" pojaviće se Igor Duljaj.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Četrdesetdvogodišnji trener punih sedam sezona je proveo kao igrač u klubu iz Humske. Nakon toga, 2004. godine prelazi u redove Šahtjora iz Donjecka, da bi profesionalnu karijeru okončao 2014. godine u ukrajinskom Sevastopolju.

Tokom dosadašnje trenerske karijere nije radio kao šef stručnog štaba, ali je bio asistent u ekipi iz Donjecka, a Partizanu na poziciji pomoćnog trenera nalazi se od 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading