Da li je na pomolu veleobrt? Marko Nikolić nije postigao dogovor sa Moskovljanima! Može li se Partizan nečemu nadati?

Autor:

Sport

04.06.2022

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno je jasno da Marko Nikolić figurira kao najpoželjnije rešenje za upražnjenu klupu vicešampiona Srbije.

Da li je na pomolu veleobrt? Marko Nikolić nije postigao dogovor sa Moskovljanima! Može li se Partizan nečemu nadati?

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Poptuno je jasno da bi i rukovodstvo, ali i pristalice crno-belih sa velikim oduševljenjem dočekale informaciju o povratku iskusnog stručnjaka u Humsku, a informacije koje stižu iz Moskve, uveliko podgrevaju nade svih kojima su crno-bele boje na srcu.

Naime, kako prenosi "Sport-ekspres", Marko Nikolić nije postigao dogovor sa ekipom moskovskog Dinama i sada već postaje daleko izvesnije da Nikolić neće ostati stanovnik ruske prestonice.

Ekipa Dinama traga za novim šefom stručnog štaba od kako je po okončanju prethodne sezone dotadašnji trener Sandro Švarc napustio Moskvu i karijeru nastavio u ekipi berlinske Herte.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić - pogled ka Humskoj?

 

Četrdesetdvogodišnji Marko Nikolić je tokom dosadašnje svoje trenerske karijere predvodio ekipe Rada, novosadske Vojvodine, Partizana (2013.-2015. i 2016/17), ljubljanske Olimpije mađarskog Fehervara i Lokomotive iz Moskve u kojoj je imao i poslednji trenerski angažman.

Nikolić je sa ekipom Partizana osvojio duplu krunu u sezoni 2016/17, prvenstvo i kup je osvojio i u Mađarksoj kao trener Fehervara, dok je u sezoni 2020/21 kao trener moskovske Lokomotive stigao do trofeja u nacionalnom kupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading