PORODICA DŽEJLE RAMOVIĆ ZAVIJENA U CRNO! Velika tuga u domu 'Zvezde Granda' (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka mlade pevačice na društvenim mrežama podelila tužne vesti!

PORODICA DŽEJLE RAMOVIĆ ZAVIJENA U CRNO! Velika tuga u domu 'Zvezde Granda' (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

U porodice poznate pevačice Džejle Ramović zavladala je velika tuga zbog gubitka jednog člana. Naime, Džejli je u subotu preminuo deda, Vahid Herenda, a juče je sahranjen na muslimanskom groblju Kolevka u Goraždu. 

Njena majka, Edita Ramović, je na svom Instagram profilu podelila sliku pokojnog oca i od njega se oprostila emotivnim rečima, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. 

https://www.instagram.com/p/Cwb7SDNNqzJ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ac95a965-35e7-46cc-87ed-2df8a3e20a21

- Babo moj, da mogu ponovo da osetim to, da te pratim kad mi odlaziš i čekam kad mi dolaziš. Babo moj - napisala je majka mlade pevačice na svom Instagram nalogu.

Podsećamo, Džejla Ramović je nedavno na jednom događaju za Republiku priznala da je imala problema sa čovekom koji juje uhodio, a slučaj je na kraju prijavila policiji. 

- Ima istine u tome, ali to nije moj bivši momak, već čovek koji se pojavljivao tu i tamo na mojim nastupima. Ne bih razgovarala o tome, bitno da je gotovo i rešeno. Svakome se dešava, naročito pevačima, ali sve je rešeno. Najbitnije od svega je da sam ja sigurna - ispričala je Džejla. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džejla Ramović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading