LAZIĆEVA BABA U CRNINI: Neće doći unuku na svadbu, evo šta nam je rekla ispred rodne kuće u Brestaču (FOTO)

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

30.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pevačevoj rodnoj kući u Brestaču zatekli smo njegovu babu, priznala nam je da neče doći unuku sutra na svadbu!

LAZIĆEVA BABA U CRNINI: Neće doći unuku na svadbu, evo šta nam je rekla ispred rodne kuće u Brestaču (FOTO)

Foto: Republika, Dragan Kadic

Portal Republika posetila je Brestač, rodno mesto folkera Darka Lazića, koji je za danas zakazao svadbeno veselje, jer će upravo ovde stati na "ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini Stojanović. Međutim, u pevačevoj kući najpre nismo zatekli nikoga, a onda se njegova baka.

Naime, Milka, Darkova baka po pokojnom ocu Milanu, bila je zavijena u crninu i nije htela da se snima, ali kako je otkrila za naš portal, ona se neće ni pojaviti na unukovoj svadbi jer je još uvek u žalosti.

- Rekla sam Darku da mora da me shvati zašto ne mogu biti prisutna danas, ja sam i dalje u žalosti za sinom i to ne može da prođe niti da zaceli. On je moj unuk i shvata sve, nema ljutnje, nek je on meni srećan... Darko je dobra duša i svi smo mnogo srećni zbog njega - kazala je Lazićeva baka za Republiku, koja se našla na licu mesta.

Podsećanja radi, kako je Republika uspela da sazna na licu mesta, dekoracija kuće i šator za goste postaviće se večeras, jer su Lazići raštrkani po celom Brestaču, kako bi završili sve potrebne pripreme i obaveze pred sutrašnje venčanje.

Darko je sa bratom Draganom u salonu, Branka takođe, a Ivana, Draganova supruga, je otišla sa ćerkama kod krojačice da im uradi popravku na haljinama - otkrila nam je komšinica koja živi u neposrednoj blizini, te ističe da jedva čeka da zaigra kod Lazića na svadbi, na kojoj će goste zabavljati Darkov kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda.

Republika

Foto: Republika

Darko Lazić pravi svadbu u Brestaču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading