DARKO LAZIĆ OPET NA OPERACIONOM STOLU: Folker na hitnoj intervenciji radi GRUDI!

Autor: P. R.

Zabava

31.07.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je smanjio želudac kako bi izgubio što više kilograma, po torzu mu je ostao veliki višak kože.

DARKO LAZIĆ OPET NA OPERACIONOM STOLU: Folker na hitnoj intervenciji radi GRUDI!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/darkolazicofficial

Nakon što je izgubio neverovatnih 109 kilograma i otišao pod nož kako bi skinuo višak kože sa stomaka, Darko Lazić je, kako navode domaći mediji, zakazao novu intervenciju, odnosno ginekomastiju - proceduru uklanjanja masnog tkiva sa muških grudi, a za tu operaciju izdvojiće čak 3.000 evra.

Naime, kako se navodi, iako je smanjio želudac kako bi izgubio što više kilograma, po torzu mu je ostao veliki višak kože. Kako je nedavno sredio stomak, na red su došle grudi.

- Darko je u poslednjem periodu mnogo radio na svom fizičkom izgledu. Prvi korak na tom putu je svakako bila operacija smanjenja želuca, koja je rezultovala velikim gubitkom kilograma, ali je iza sebe ostavila veliki višak kože na stomaku. Kako je već poznato, Darko je i to rešio, a sada mu je ostao još samo jedan korak, a to je ginekomastija - započeo je sagovornik, pa otkrio detalje nadolazećeg zahvata.

- Ovo zadovoljstvo će Lazića koštati 3.000 evra, što za njega ne predstavlja veliki trošak. Ono što je potencijalni problem jeste činjenica da će nakon zahvata uslediti period oporavka. Tada će Darko biti u obavezi da nekih mesec dana, ili nešto malo duže od toga, nosi medicinske steznike, a pitanje je da li će tada moći da održava nastupe. To je još uvek neizvesno i znaće se tek kada dođe do tog stadijuma - rekao je izvor blizak Darku Laziću za Informer, pa istakao da je njegova supruga Katarina, kao i uvek, verna podrška.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Darko Lazić i Katarina Stojanović

- Katarina Darku daje vetar u leđa, kako u svakoj tako i u ovoj situaciji. Ona je u neku ruku bila i inicijator, a njemu to svakako mnogo znači - zaključio je izvor blizak pevaču.

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Darko će uskoro napraviti svadbu za preko 500 zvanica. Samo za uslugu restorana u Novom Sadu, pevač će izdvojiti vrtoglavih 25.000 evra,  kako bi se svatovi proveli kao nikad u životu, dok će se veselje nastaviti i utradan u rodnom selu Brestač, odakle je i njegova supruga. Pored standardnih običaja, kao poseban specijalitet izdvaja se vo od 700 kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading