"TRESLA NAS JE KAO VREĆU KOKICA!" Bik ajkula BRUTALNO napala ribarski brod - više puta se vraćala da IH DOKRAJČI! (VIDEO)

Autor:

Svet

31.07.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bik ajkula usnimljena kako napada ribarski brod.

"TRESLA NAS JE KAO VREĆU KOKICA!" Bik ajkula BRUTALNO napala ribarski brod - više puta se vraćala da IH DOKRAJČI! (VIDEO)

Foto: Instagram/BlacktipH

Stravičan napad ajkule dogodio kada je ribarski brod pokušao da ulovi dve velike kobije, poznatije u narodu kao crni losos.

Kako se vidi na snimku bik ajkula nije htela da podeli svoj ulov sa ribarima, pa je iziritirana pokušala da napadne brod. 

- Upravljao sam dronom kada sam primetio dve velike kobije kako plivaju sa ajkulom. Kobija je jedna od najukusnijih riba u okeanu. Zato sam pozvao svog drugara Karla i on je požurio da pokuša da ih uhvati - rekao je Džoš u opisu svog snimka.

Ajkula je pokušala da nasrne na brod više od osam puta, navodi snimatelj, a nakon svega mogu se videti i oštećenja koja je tom prilikom plovilo pretrpelo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlacktipH (@blacktiph)

 

Dron je uvatio ovaj jeziv momenat, ljudi su ostali u čudu zato što nisu očekivali ovakav agresivan pristup ove morske nemani. 

Na sreću, niko nije povređen, pa se sve završilo srećno.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading