SPASAVALI SE KAKO SU STIGLI! Uočene ajkule tik uz plažu, mrežama kruži JEZIV SNIMAK - opšta panika zavladala među turistima (VIDEO)

Autor:

Svet

21.07.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuto je i da plave ajkule retko napadaju ljude, ali je bilo nekoliko incidenata, od kojih su četiri završila smrću.

SPASAVALI SE KAKO SU STIGLI! Uočene ajkule tik uz plažu, mrežama kruži JEZIV SNIMAK - opšta panika zavladala među turistima (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Dva morska psa uočena su kako plivaju plićakom u blizini plaže Portbou u katalonskoj regiji. U trenutku kada su ih gledali, jedan deo kupača uspeo je pobeći iz mora, dok se drugi uspeo na platformu u moru.

Srećom, niko od kupača nije povređen, a snimak ajkula koje plivaju blizu kupača brzo se proširio na društvenim mrežama.

Istaknuto je i da plave ajkule retko napadaju ljude, ali je bilo nekoliko incidenata, od kojih su četiri završila smrću. Ovo nije prvi susret sa ajkulama u blizini katalonske obale ove godine. Krajem juna zabranjeno je kupanje na tri plaže u Alkanaru zbog prisustva dve ajkule, prenosi Dnevnik.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading