REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo kako teku pripreme kod Darka Lazića uoči svadbe, otkrivamo sve detalje GALA SLAVLJA (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.08.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo Brestač, rodno mesto Darka Lazića - ovako teku pripreme za svadbeno veselje, oni će pevati gostima!

Folker Darko Lazić sutra će stati na "ludi kamen" i izgovoriti sudbonosno "da" zajedno sa svojom aktaktivnom izabranicom Katarinom Stojanović, a portal Republika posetila je Brestač, rodno mesto pevača, i otkrila kako teku pripreme pred predstojeće gala slavlje.

Naime, u Lazićevoj staroj, rodnoj kući najpre nismo zatekli nikoga, dok je i susedna, nova kuća bila potpuno prazna. Ni na kapiji nismo zatekli svadbeni venac, kako običaju u našim krajevima nalažu, ali je drvena šipka predviđena za to već postavljena.

Kako smo uspeli da saznamo na licu mesta, dekoracija kuće i šator za goste postaviće se večeras, jer su Lazići raštrkani po celom Brestaču, kako bi završili sve potrebne pripreme i obaveze pred sutrašnje venčanje.

- Darko je sa bratom Draganom u salonu, Branka takođe, a Ivana, Draganova supruga, je otišla sa ćerkama kod krojačice da im uradi popravku na haljinama - otkrila nam je komšinica koja živi u neposrednoj blizini, te ističe da jedva čeka da zaigra kod Lazića na svadbi.

Republika

Foto: Republika

Rodna kuća Darka Lazića u Brestaču

Kako su nam takođe otkrili u Brestaču, goste će na svadbenom veselju zabavljati Darkov kolega Borko Radivojević, kao i momci iz Leksington benda.

Podsećanja radi, kako su mediji pisali, Darko pravi svadbu za preko 500 zvanica. Samo za uslugu restorana u Pećincima, pevač će izdvojiti vrtoglavih 25.000 evra, kako bi se svatovi proveli kao nikad u životu, dok će se veselje nastaviti i utradan u rodnom selu Brestač, odakle je i njegova supruga. Pored standardnih običaja, kao poseban specijalitet izdvaja se vo od 700 kilograma.

Inače, folker je nedavno imao udes u Beogradu, nakon čega je hitno odveden na saslušanje, koje je trajalo nekoliko sati. U izjavi za Republiku, Lazić je otkrio objasnio šta se zaista dogodilo tokom saobraćajne nezgode.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić imao udes

- Kriv sam, jer sam udario otpozadi, nisam vozio brzo, bila je velika kolona - rekao je Darko za nedavno Republiku i najavio da nastavlja sa pripremama za svadbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading