LAUŠEVIĆ POSLEDNJE SCENE SNIMIO IZ BOLNICE: Zbog teške bolesti nije mogao na set, kolege RONILE SUZE!

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna dešavanja u KBC "Bežanijska kosa", Žarka Lauševića u posednjim scenema samo čujete, nećete ga videti!

LAUŠEVIĆ POSLEDNJE SCENE SNIMIO IZ BOLNICE: Zbog teške bolesti nije mogao na set, kolege RONILE SUZE!

Foto: ATAImages, Tanjug/AP

Proslavljeni glumac Žarko Laušević sve je lošijeg zdravstvenog stanja. Kako su mediji saznali, on i dalje leži u KBC "Bežanijska kosa", a poslednje informacije iz bolničke postelje cepaju dušu na komade.

Naime, Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju preostale "kadrove" snimi uz pomoć mobilnog telefona, i to samo glasovno, jer su doktori naložili da glumac ne bi trebalo previše da se napreže.

Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno - otkrio je izvor za domaće medije.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić, tanjug

Žarko Laušević u bolnici

Podsećanja radi, Žarko Laušević je sredinom avgusta primljen u KBC "Bežanijska kosa" zbog problema sa plućima gde se i dalje nalazi i prima redovne terapije. Kako je Republika nedavno saznala, poznatom glumcu je nakon svih analiza dijagnostikovan rak pluća.

- Žarko se pre nekoliko meseci javio na redovnu kontrolu kod doktora, kada su mu doktori, posle snimka pluća, dijagnostikovali rak pluća. Sve se desilo pre nekoliko meseci, a porodica se i tada su se trudili da sve ostane van saznanja javnosti - govori dobro obavešten izvor za Republiku, međutim, iako se nalazi u bolnici, glumac se ne predaje, već i dalje snima.

Republika

Foto: Youtube.com/PRVA, Shutterstock

Žarko Laušević rak pluća

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading