ŽARKO LAUŠEVIĆ U SVE GOREM STANJU: Stigle najnovije informacije iz bolnice!

Autor:

Zabava

05.09.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Glumcu se pogoršalo zdravstveno stanje.

ŽARKO LAUŠEVIĆ U SVE GOREM STANJU: Stigle najnovije informacije iz bolnice!

Foto: ST/Nebojša Mandić, tanjug

Žarko Laušević i dalje leži u KBC "Bežanijska kosa", a kako Informer saznaje njegovo stanje je sve lošije. Poznati glumac je sredinom avgusta primljen u bolnicu zbog dijagnostikovanog raka pluća, kako je pisala Republika, a tu se i dalje nalazi i prima redovne terapije. Iako se nalazi u bolnici, glumac se ne predaje već i dalje snima.

Foto: ATAImages, Tanjug/AP

Žarko Laušević bolnica

On je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena.

 Producenti i cela ekipa nisu želeli da ostave nedovršen posao jer ne znaju koliko će Žarko ostati u bolnici. Predložili su mu da to malo scena koje su mu ostale za "Kalkanske krugove" snimi preko telefona sa svojim kolegom. On je rado prihvatio iako su mu doktori savetovali da se ne napreže mnogo - priča izvor za Informer i opisuje kako je izgledalo snimanje:

Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Lauš ne vidi već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno.

Foto: ATAImages, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading