KAĆU GRUJIĆ RAZAPELI TVITERAŠI: Snimak se širi munjevitom brzinom, prozivke NE PRESTAJU!

Autor:

Zabava

05.09.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić pokupila je brojne osude na račun svog pevanja na jednoj društvenoj mreži.

KAĆU GRUJIĆ RAZAPELI TVITERAŠI: Snimak se širi munjevitom brzinom, prozivke NE PRESTAJU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Kako je Republika prva pisala pevačica Katarina Grujić imala je ozbiljnu infekciju, zbog koje joj je iznenada pozlilo. Ona je tad zbog lošeg zdravstvenog stanja morala da otkaže svoje nastupe i napravi pauzu, kako bi se oporavila. 

Nakon što se adekvatno oporavila Kaća se vratila nastupima, a jutros se na društvenoj mreži Tviter pojavio snimak, koji je naišao na brojne osude. Naime, pripadnici ove socijalne platforme razapeli su pevačicu i oštro komentarisali njene vokalne sposobnosti. 

 

 

- "Šta se desilo sirotoj Kaći Grujić?", "Gore pevanje u životu nisam čuo", "Nije za svakog mikrofon", "Neka ona batali pevanje" - glasili su neki od komentara koji su se nizali na ovoj društvenoj mreži. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Katarina Grujić

Podsećamo, Katarina je nedavno zbog lošeg zdravstvenog stanja morala da otkaže nastup na jednom poznatom beogradskom splavu, što nam je tad potvrdio njen predstavnik za medije.

Što se tiče nastupa Kaće Grujić, koji je trebalo da se održi večeras na jednom poznatom beogradskom splavu, nažalost, biće odložen zbog lošeg zdravstvenog stanja. Danima se bori sa visokom temperaturom i bakterijskom infekcijom, koju ni infuzije, ni antibioci nisu uspeli da izleče. Sinoć je, uprkos lošem zdravstvenom stanju nastupala u Tuzli i danas je još gore - glasi saopštenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading