POSLEDNJI SNIMAK KAĆE GRUJIĆ PRE NEGO ŠTO JOJ JE POZLILO: Pevačica nastupala u punom klubu, a onda se SVE PROMENILO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Katarini Grujić se naglo pogoršalo zdravstveno stanje!

POSLEDNJI SNIMAK KAĆE GRUJIĆ PRE NEGO ŠTO JOJ JE POZLILO: Pevačica nastupala u punom klubu, a onda se SVE PROMENILO! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Kako je Republika danas prva pisala, popularnoj pevačici Katarini Grujić je pozlilo zbog teške infekcije sa kojom se bori. Ona je sinoć nastupala u jednom klubu u Tuzli, uprkom lošem zdravstvenom stanju, nakon čega joj se stanje pogoršalo.

Iako joj je i pre nastupa bilo loše, Katarina je atmosferu u klubu dovela do usijanja, što možete videti u snimku ispod ovog teksta.

Inače, Katarina je zbog lošeg zdravstvenog stanja morala da otkaže nastup na jednom poznatom beogradskom splavu večeras, što nam je potvrdio njen predstavnik za medije.

- Što se tiče nastupa Kaće Grujić, koji je trebalo da se održi večeras na jednom poznatom beogradskom splavu, nažalost, biće odložen zbog lošeg zdravstvenog stanja. Danima se bori sa visokom temperaturom i bakterijskom infekcijom, koju ni infuzije, ni antibioci nisu uspeli da izleče. Sinoć je, uprkos lošem zdravstvenom stanju nastupala u Tuzli i danas je još gore - glasi saopštenje.

Kako su domaći mediji ranije preneli, pevačici je pozlilo i krajem jula ove godine u Crnoj Gori, gde je ovog leta redovno nastupala.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Grujić

- Kaća se danima osećala malaksalo i loše, mislila je da je preforsirala organizam jer dosta radi, malo spava, stalno putuje, na sve to gleda da bude što više sa ćerkom Katjom, međutim, u donjem delu leđa osetila je jaku bol i u jednom momentu se od bola srušila na pod. Pored nje je bio muž Gobeljić, koji je odmah zvao Hitnu pomoć. Kaću su odveli u bolnicu, uradili sve analize i ispostavilo se da ima jaku upalu bubrega - otkrio je tada  izvor "Stara" i dodao:

- Kaća je sada dobro, nije upala kao što je bila pre nekoliko godina, kada je morala da leži u bolnici. Dali su joj ovog puta infuziju i pustili je kući. Marko je molio da otkaže sve nastupe i da odmori bar dve nedelje, ali mu je ona rekla da se ne sekira. Dobila je lekove i zna da će se stabilizovati brzo sve. Krivo joj je što je potresla Marka, jer je imala baš u tom momentu neizdrživu bol, ali sada je sve kako treba. Ona treba da se češće kontroliše, a zbog obaveza je malo u tom smislu zanemarlila sebe, pa čim se oseća dobro, ne kontroliše se često.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading