OVE SVETSKE ZVEZDE UVEK BIRAJU PARTNERKE KOJE LIČE NA NJIHOVE BIVŠE LJUBAVI: Sve je po istom KALUPU, među njima i najpoznatija STARLETA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.08.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara ljubav zaborava nema" konačno je dobila svoj smisao. Pogledajte koje poznate ličnosti stalno biraju partnere koji su nalik njihovim bivšim ljubavima.

OVE SVETSKE ZVEZDE UVEK BIRAJU PARTNERKE KOJE LIČE NA NJIHOVE BIVŠE LJUBAVI: Sve je po istom KALUPU, među njima i najpoznatija STARLETA (FOTO)

Foto: Instagram/ kimkardashian, Youtube.com printscreen, www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Niko ne bude u centru pažnje kao poznate ličnosti kada nađu novog dečka ili devojku. Sledi mukotrpno upoređivanje sa prethodnim partnerom, a često se desi da pronađemo velike sličnosti. Svako ima svoj tip te je negde i logično, da biramo partnera nalik prethodnom. Ali, ako koristimo logiku čim prethodni odnos nije uspeo znači da nam ni ta osoba nije odgovarala. Nekada možda nije do čoveka, već samo do različitih načina razmišljanja, stavova, vaspitanja. Takođe, ovde je reč više o fizičkom izgledu pre nego o različitosti stavova.

Skot Sinkler i Loti Mos

Skot Sinkler jedan je od mnogobrojnih koji je stupio u vezi sa dvojnicom bivše supruge i glumice Helen. Nakon 13 godina i troje dece sada uživa pored Onli fans manekenke Loti Mos.

Foto: www.profimedia.rs

Loti Mos i Helen

Ešli Kol i Šeril Kanu

Nekadašnji reprezentativac Engleske Ešli Kol pre nekoliko dana oženio je Šeril na bajkovitoj lokaciji u Italiji. Oni su bili elegantno obučeni isto kao i njihova deca.

 

 

Mnogi tvrde da je Šeril dvojnica njegove bivše Cheril Tvedi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

 

Kanje Vest i Bjanka Cenzori

Novu suprugu Kanje Vesta, Bjanku optužuju da već uveliko kopira njegovu bivšu Kim Kardašijan. Iako možda ne liče toliko fizički, kada je reč o stilu oblačenja tu je već situacija drugačija.

 

 

Deluje kao da je novoj supruzi Kanje Vesta, Kim inspiracija kada je reč o stajlinzima.

Foto: www.profimedia.rs

 

Lili Beken i Torsten Bek

Bivši suprug Lili Beker je Boris koji je zbog svog raskalašnog načina života prodavao čak i trofeje da bi mogao da isplati sve dugove. Nekada se bavio tenisom, a onda je zbog utaje poreza završio u zatvoru. Lili je danas sa Torstenom Bekom za koga komentarišu da je dvojnik njenog bivšeg supruga.

Foto: www.profimedia.rs

Lili Beken na plaži u crnom kupaćem kostimu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading