SVI PLAČU OD SMEHA ZBOG NOVE FRIZURE KIM KARDAŠIJAN: Starletu sada porede sa OMRAŽENIM likom i pitaju se ko se "igrao" na njenoj glavi (FOTO)

Autor:

Lifestyle

17.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova frizura Kim Kardašijan sve je nasmejala!

SVI PLAČU OD SMEHA ZBOG NOVE FRIZURE KIM KARDAŠIJAN: Starletu sada porede sa OMRAŽENIM likom i pitaju se ko se "igrao" na njenoj glavi (FOTO)

Foto: Instagram/ kimkardashian

Kim Kardašijan

Kada Kim Kardašijan ima novu frizuru, društvene mreže gore! Iako važi za izuzetno lepu ženu mnogi misle da se ovoga puta upropastila izborom iste. Kako se kaže "lepoj ženi sve lepo stoji", neki ovoga puta nisu sigurni da je baš tako. Rijaliti zvezda ponovo je postala glavna tema i to samo jednim potezom. Dok se mnogi muče da se o njima piše i govori, njoj to očigledno ide od ruke.

Umesto pohvala na račun izgleda, Kim je dobila poređenje sa likom iz "Šreka".

Reč je o Lordu Farkadu, a mnogi su je uporedili i sa Vilijem Vonkom. "Ok, Lord!", "Šta kad pošalje magarca da spase Fionu od zmaja? Šta onda?", "Mislila sam da Timoti Šalame glumi novog Vilija Vonku", "Oni su isti", "Mislim da joj ovo nije bio plan", "Ono kad ne ide sve onako kako si zamislio", samo su neki od komentara koji su nasmejali korisnike društvenih mreža, prenosi "Mondo".

Inače, njena kosa joj je zaštitni znak, slično kao zadnjica. Koliko se pričalo o njenoj negovanoj, prirodnoj kosi mnogi smatraju da baš zato nije trebalo da na ovaj način promeni frizuru.

Jednom je imala plavu boju kose, zbog čega su je mnogi upoređivali sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom, a pored toga nikada nije drastično menjala frizuru. 

- Uvek stavljam sprej za volumen pre feniranja. I stalno menjam vrstu šampona za kosu. Ako koristite iste stvari svaki dan, vaša kosa se navikne na to i gubi svoj prirodni sjaj. Tako da menjam proizvode svaki drugi dan - rekla je Kim na oficijalnom sajtu i dodala:

- Takođe, ne perem kosu svaki dan. Često pranje skida kosi njena prirodna ulja i kosa postaje suva i lomljiva. Stalno koristim ulje za kosu, koje stavljam na vrhovima. To stvarno pomaže! Ako ste na Suncu ili u bazenu, obavezno stavite ulje. Kosa izgleda kao da je mokra, ali se istovremeno hidrira i zaštićena je od Sunca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading