BARBI FRIZURA ĆE BITI BROJ JEDAN JESENJI TREND: Ovakve šiške neće imati KONKURENCIJU, proverite da li se baš VI kandidat za njih!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se da nam stiže ovaj trend!

BARBI FRIZURA ĆE BITI BROJ JEDAN JESENJI TREND: Ovakve šiške neće imati KONKURENCIJU, proverite da li se baš VI kandidat za njih!

Foto: shutterstock

Iako je već godinama konjski rep broj jedan, napokon ćemo toj frizuri reći - zbogom. Barbimanija se uvukla u svaku poru života, pa tako i kada je su stilovi frizura u pitanu. 

Stigle su takozvane "Barbi šiške"

Ako niste do sada pogledali film, jasno je da je ovaj trend inspirisan, Barbi filmom koji je inspirisan kultnom lutkom.

Ova vrsta šiški je zapravo popularna decenijama, ali je nedavno stekla popularnost zahvaljujući filmu sa predivnom Margot Robi kao Barbi.

Odlikuju ih stepenaste šiške koje nežno dodiruju trepavice. Veoma su slične "zavesa" šiškama. Mogu se nositi ravne ili blago talasaste, a vrlo laskavo uokviruju lice, posebno kada su uparene sa dugom i obimnom kosom.

 

 

Ako ste zainteresovani za "Barbi šiške" ove stvari morate imati na umu:

Dužina

Prvo, uverite se da je vaša kosa prave dužine jer ova vrsta šiški najbolje funkcioniše kod žena sa srednjom do dugom kosom.

 

 

Oblik lica

Uzmite u obzir i svoj oblik lica. "Barbi šiške" mogu da laskaju većini oblika lica, ali posebno dobro izgledaju ženama sa okruglim ili ovalnim licima. Konačno, morate znati da šiške zahtevaju redovno održavanje, kao i svakodnevno oblikovanje kako bi izgledale najbolje.

Stilizovanje

Kako bi one uvek izgledale savršene, bitno je da koristite kvalitetan proizvod za negu kose i stilizovanje kako biste ih zadržali na mestu.

Osušite šiške tako da imaju blage talase. Dobićete ih tako što ćete uzeti veliku četku za stilizovanje jer će na taj način dobiti pravi volumen. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading