OVO JE NAJBOLJI NAPITAK ZA DETOKSIKACIJU: Očistite organizam od TOKSINA uz samo par koraka!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

koliko ste odlučili da detoksikaciju shvatite na ozbiljan način.

OVO JE NAJBOLJI NAPITAK ZA DETOKSIKACIJU: Očistite organizam od TOKSINA uz samo par koraka!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ einfach lecker

Da li vodite računa kako se hranite i šta unosite u organizam? Ako ne, veoma je bitna detoksikacija organizma

Naravno da nije moguće samo popiti napitak i očekivati da će sva loša uneta hrana odjednom postati zanemarena. Morate početi da vodite računa i počnete sa zdravim načinom života. 

Kurkuma je, pored dijetetskih i zdravstvenih priznanja, svoje mesto našla i u kozmetologiji. Detoks recepti često među sastojcima imaju kurkumu.

Sastojci:

  • 1⁄2 kašičice kurkume
  • 1⁄2 kašičice zlatne make
  • Svež đumbir, veličine oraha
  • Limun
  • 1⁄2 čaše vode
Republika

Foto: pixabay.com

Očistite organizam od toksina.

 

Priprema:

Iscedite sok od jednog limuna, narendajte đumbir, a zatim sve sastojke pomešajte zajedno. Osim što će ovaj napitak poslužiti kao razlagač viška masti u organizmu i izbaciti nepotrebne toksine, može poslužiti i kao odlična preventiva za probleme nastale zbog kamena u žuči i drugih disfunkcija jetre.

Vežbajte, ali umereno.

Tokom leta treba izbegavati naporne i fizički previše iscrpljujuće treninge koji će dodatno zagrejati telo. Vežbajte jogu, plates, plivajte ili se upišite na kurs ćigonga. Umerene vežbe sjajno će delovati na vaš proces detoksikacije, a doneće vam i dobru energiju.

Koristite hladno ulje za masažu

Među najkvalitetnija bazna ulja za masažu spadaju ekstradevičanska, hladno ceđena ulja. Možete koristiti i ulje jojobe, ulje semenki grožša iavokada, a možete ih pomešati i sa kokosovim i tako sebi priuštiti detoks masažu i savršeni relaks trenutak koji će vas osloboditi napetosti.

Svi ovi saveti su alternativni. Pre bilo kakvog detoksa ili vežbanja, obavezno se posavetujte sa vašim izabranim lekarom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading