VIDEO SAM AUTO NA KROVU SVOJE KUĆE: Čovek kojem je vozilo uletelo u porodični dom, u suzama ispričao detalje nesreće!

Autor:

Hronika

26.08.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadležni kažu da je do nesreće došlo usled neprilagođene vožnje, kada je čovek koji je upravljao vozilom po kolovozu koje se nalazi iznad nivoa kuće, sleteo i udario u samu kuću.

VIDEO SAM AUTO NA KROVU SVOJE KUĆE: Čovek kojem je vozilo uletelo u porodični dom, u suzama ispričao detalje nesreće!

Foto: RINA

Scena kakva se ne pamti u Novom Pazaru, dogodila se danas u Ulici Save Kovačevića kada je vozač automobila "reno klio" izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u krov kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini saobraćajnice. 

Na svu sreću, niko nije nastradao, a kako navodi vlasnik kuće, scena je bila kao iz filma.

Ja sam bio kod kuće i odjednom je nešto puklo. Padali su crepovi, žica... svuda je bilo dima, a oko mene niko. Ni na filmu nisam vidio ovo. Uplašio sam se, stres mi niko ne može platiti - ispričao je u suzama, vidno potresen Bajro Sulejmanović, u čiju kuću je uleteo automobil.

Nadležni kažu da je do nesreće došlo usled neprilagođene vožnje, kada je čovek koji je upravljao vozilom po kolovozu koje se nalazi iznad nivoa kuće, sleteo i udario u samu kuću.

Vozač renoa je povređen i prebačen u bolnicu, a u kući u čiji krov se zakucao nije bilo povređenih.

- Muškarcu je odmah ukazana lekarska pomoć i tranportovan je u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, na svu sreću pored njega nije bilo drugih teško povređenih lica, nadamo se sa će se brzo oporaviti - rekli su meštani koji su videli ceo splet događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading