DIREKTAN SUDAR AUTOMOBILA I KAMIONA KOD OBRENOVCA! Od siline udara otpala guma - jeziv snimak smrskanog automobil! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.08.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu prvih informacija, čini se da je došlo do sudara između automobila i kamiona.

DIREKTAN SUDAR AUTOMOBILA I KAMIONA KOD OBRENOVCA! Od siline udara otpala guma - jeziv snimak smrskanog automobil! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Danas se desila ozbiljna nesreća kod naplatne rampe u blizini Obrenovca, ostavljajući za sobom prizore smrskanog automobila i kamiona. Snimci sa mesta nesreće su se brzo počeli pojavljivati na društvenim mrežama, prikazujući razmere sudara i štetu koja je nastala.

Na osnovu dostupnih informacija, čini se da je došlo do sudara između automobila i kamiona. Jačina udara je bila tolika da je automobil pretrpeo značajne oštećenja, uključujući otpadanje gume. Ovi prizori ukazuju na to da je nesreća bila ozbiljna i da je udarac bio jak.

 

 

Za sada nema detalja o tome da li je neko povređen u ovoj nesreći. Očekuje se da će relevantne vlasti i hitne službe pružiti više informacija o tome šta se dogodilo i da li su povređeni bilo kojeg stepena.

Nesreće na putevima su uvek ozbiljan događaj i podsećanje na važnost vožnje sa pažnjom i poštovanjem pravila. Bezbednost na putevima treba da bude prioritet za sve učesnike u saobraćaju. Sudari, posebno oni sa ovako ozbiljnim posledicama, naglašavaju koliko je važno voziti oprezno, držati se propisa i biti pažljiv na putevima kako bi se smanjio rizik od nesreća.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading