DEVOJKA ZBOG ''ČUPAVIH'' PAPUČA OSUĐENA NA DVE DOŽIVOTNE ROBIJE: Izazvala jezivu saobraćajnu nesreću, dvojica mladića na mestu ostala MRTVA! (VIDEO)

Autor:

Svet

22.08.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tragična priča iz Sjedinjenih Američkih Država izazvala je pažnju medija širom zemlje.

DEVOJKA ZBOG ''ČUPAVIH'' PAPUČA OSUĐENA NA DVE DOŽIVOTNE ROBIJE: Izazvala jezivu saobraćajnu nesreću, dvojica mladića na mestu ostala MRTVA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ WKYC Channel 3

Mlada devojka za volanom po imenu Makenzi Širila osuđena je na dve doživotne zatvorske kazne nakon što je vozeći u "čupavim" papučama izazvala smrtonosnu saobraćajnu nesreću u kojoj su izgubila život dvojica mladića. Ova tragična priča iz Sjedinjenih Američkih Država izazvala je pažnju medija širom zemlje.

Prošlog leta, dok je još bila maloletna, Makenzi Širila je vozila pod uticajem kanabisa kada je namerno sudarila svoj automobil u zid. U tom trenutku su bila s njom i dvojica saputnika. Nesreća je rezultirala smrću mladića koji su se nalazili u kolima. Umesto da pozove pomoć, Makenzi je ostala na mestu nesreće, prenosi Mondo.

Svedoci su shvatili da je reč o nesreći tek kada su primetili automobil sa "čupavom" papučom zaglavljenom na gasu. Nažalost, mladići u vozilu su već bili preminuli, a nije im bilo spasa.

Sudija Nensi Margaret Ruso je donela presudu kojom je Makenzi Širila proglašena krivom za više tačaka optužnice za ubistvo. Kao posledica toga, dodeljene su joj dve doživotne zatvorske kazne. Američki mediji su je nazivali "devojka-pakao za volanom" zbog teških posledica koje je njen neodgovoran čin prouzrokovao.

Porodice žrtava, Dominika Rusoa (20) i Daviona Flanagana (19), zatražile su da dve doživotne kazne budu izdržane jedna za drugom. Međutim, sudija je odlučila da se kazne "istovremeno", što znači da će Makenzi moći da podnese zahtev za uslovno puštanje na slobodu već nakon 15 godina iza rešetaka. Ova odluka je izazvala različite reakcije i kontroverze u javnosti, s obzirom na težinu krivičnog dela i trajanje kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading