NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Frizerka šišala mušteriju, odjednom se začuo STRAŠAN UDARAC a ispred njih PUKAO ZID, nadzorna kamera otkrila šta se desilo (VIDEO)

Autor:

Svet

21.08.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija žena udarila je automobilom u izlog frizerskog salona u Arizoni, a šokantan trenutak snimljen je nadzornom kamerom.

NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Frizerka šišala mušteriju, odjednom se začuo STRAŠAN UDARAC a ispred njih PUKAO ZID, nadzorna kamera otkrila šta se desilo (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube Arizona News

Nesreća se desila u subotu oko 13 časova, a vozačica je zadobila lakše povrede noge, prenosi Dejli mejl.

Na snimku sa nadzorne kamere se vidi kako Leksus koji je vozila žena preskače ivičnjak parkinga i juri pravo prema prednjem delu "Beastli Beauti Vaking" salona pre nego što se zabio u njega.

Drugi video snimak prikazuje zaprepašćenu frizerku i klijenta, pošto je automobil udario u zid, sa spoljne strane.

Frizerka je šišala klijenta kada je zid ispred nje pukao od udara automobila. Ona i njen klijent bili su u šoku, dok su pokušavali da shvate šta se dogodilo. 

Lokalni istražitelji kažu da je žena izgubila kontrolu dok je vozila, i udarila u drugi autom pre nego što je udarila u salon. Njen auto, koji je bio vrlo oštećen, na kraju je odvučen. 

Zaprepašćena frizerka je za lokalne medije izjavila da joj je laknulo što niko nije ozbiljno povređen, uključujući vozača, ali nekoliko zakupaca lokala je bilo prinuđeno da zatvori za vikend, i nisu sigurni kada će moći ponovo da budu otvoreni za klijente. 

Prema pisanju medija, takođe je nejasno da li će vlasnik imovine ili osiguravajuće društvo za vozače platiti potrebne popravke.

Nedavno je svet šokirao snimiak takođe iz Arizone.  Naoružani muškarac ušao je u prodavnicu i naredio šestoro kupaca, uključujući i decu od 8 godina, da odu u ćošak dok je od prodavca zahtevao gotovinu i čekove.

Potresni trenuci su snimljeni kamerom, a pljačka se dogodila 16. aprila u gradu Mesa.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading