"DAVILI SU SE! ČULI SU SE SAMO VRISCI!" Otac i ćerka se automobilom survali sa litice - zapomaganje koje LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.08.2023

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se čuju zarobljeni otac i ćerka koji dozivaju pomoć i vrište iz vozila koje tone.

"DAVILI SU SE! ČULI SU SE SAMO VRISCI!" Otac i ćerka se automobilom survali sa litice - zapomaganje koje LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/twitter.com/ANI_MP_CG_RJ

Neverovatni snimak koji kruži društvenim mrežama pokazuje zastrašujući trenutak u kom crveni automobil klizi i sleće sa litice u reku u indijskom gradu Indore, dok je u vozilo zarobljen muškarac sa svojom 13-godišnjom ćerkom.

Automobil se prilikom sletanja prvo prevrnuo na krov a potom počeo da tone u vodu, dok očevici događaja skaču u vodu da im pomognu.

Na snimku se čuju zarobljeni otac i ćerka koji dozivaju pomoć i vrište iz vozila koje tone. Prema očevicima, sami su pokušali da izađu iz automobila i pre nego što je upao u reku, ali nisu uspeli.

Očevidac, kao i jedan od prvih koji je skočio u reku da pomogne, izjavio je da je bio u šoku kada je čuo vrisak a potom pljusak kada je automobil uleteo u vodu, ali da se brzo otreznio i skočio da im pomogne.

 

 

- Video sam kako automobil pada sa litice u vodu. Čovek, koji je bio unutra sa svojom 13-godišnjom ćerkom pokušao je da izađe iz vozila dok je klizio ka litici, ali nisu uspeli da se izvuku na vreme - izjavio je očevidac, Sanil Metju (26).

- Davili su se, skočio sam prvo da pomognem muškarcu jer su ljudi oko mene pomogli da se izvuče njegova ćerka. Bio sam šokiran scenom i trebao mi je momenat da se saberem i i shvatim šta treba da uradim - rekao je.

Nadležni su saopštili da je automobil skliznuo jer je bio parkiran previše blizu litice.

- Sve se desilo zbog vlasnikove nepromišljenosti. Automobil je bio parkiran blizu ivice, tačnije litice gde se spušta vodopad. Prilikom uviđaja utvrđeno je da je automobil gurnut kada je gepek zatvoren naglo, što je bilo dovoljno da ga pregura preko ivice - saopštila je policija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading