AUTOMOBIL SE NEKONTROLISANO KRETAO, A PUT JE PRAV: Novi detalji nesreće u Nišu, nastradala žena kada je vozilo sletelo u Nišavu!

Autor:

Hronika

04.08.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ili su joj otkazale komande ili joj je pozlilo tako da je sletela u reku, spekulišu pecaroši koji su videli nesreću u Nišu.

AUTOMOBIL SE NEKONTROLISANO KRETAO, A PUT JE PRAV: Novi detalji nesreće u Nišu, nastradala žena kada je vozilo sletelo u Nišavu!

Foto: Shutterstock

Automobil završio u reci

Nakon što je automobil "punto" jutros oko sedam sati sleteo u Nišavu, otkriveno je da je žena koja je bila za volanom i koja je, nažalost, nastradala imala 52 godine.

Kako se saznaje, Nišlijka je izgubila je život nakon što je izgubila kontrolu nad automobilom i sletela u Nišavu. Prizor na mestu nesreće bio je užasan. Ova tragedija se dogodila kod Jagodinmalskog mosta u Nišu.

- Mi smo dobili prijavu oko sedam časova da je u Pantelejskoj ulici došlo do saobraćajne nesreće. Došlo je do sletanja s puta automobila marke "fiat" u reku Nišavu, nakon čega je jedna osoba izgubila život. Na lice mesta su izašle ekipe policije i vatrogasaca - rečeno je Kuriru u policiji.

Prema prvim informacijama, žena koja je bila za volanom crvenog "punta" je izgubila svest po sletanju, ali kada ju je vatrogasna ekipa izvukla na obalu, preminula je.

Za sada nije poznato iz kog razloga je ona izgubila kontrolu nad automobilom. Lokalni pecaroši koji su od mesta nesreće bili na oko dve stotine metara, kažu da se automobil nekontrolisano kretao.

- Drugar i ja smo čuli tri ili četiri tupa udarca. Verovatno joj je patos udarao o zemlju. Pomislili smo da se nešto radi u fabrici koja se nalazi odmah iznad. Onda smo čuli policiju i Hitnu pomoć. Ona je išla iz Pantelejske ulice, tu je sve pravo. Kružni tok je daleko, tako da su joj ili otkazale komande ili joj je pozlilo tako da je sletela u reku. Iz Pantelejske ulice je prav put, nemogućeje da se most promaši - rekli su ribolovci.

Uviđaj je obavljen na licu mesta, a Osnovno javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela koja će utvrditi da li je žena preminula još tokom vožnje pa je zato sletela u reku ili je preminula od posledica saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading