SEMIR ULETEO U VATRU DA SPASI MUŽA I ŽENU! Neverovatno herojstvo u Novom Pazaru - vozilo se zapalilo u pokretu!

Autor:

Hronika

16.08.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž i žena, penzioneri, bili su ošamućeni od dima, a Semir ih je uspeo izvući van zapaljenog automobila i tako im spasio živote.

SEMIR ULETEO U VATRU DA SPASI MUŽA I ŽENU! Neverovatno herojstvo u Novom Pazaru - vozilo se zapalilo u pokretu!

Foto: shutterstock

Na magistralnom putu Bijelo Polje - Berane došlo je do saobraćajne nezgode kada se zapalilo vozilo u pokretu, u kom su se nalazile dve osobe. Iza njih je svoj automobil vozio Novopazarac Semir Ničević, koji je odmah uvideo veliku opasnost i spasio stariji bračni par skoro sigurne smrti.

- Njihov automobil se haotično kretao po putu, a Semir koji je išao iza njih video je da je čitav zadnji deo vozila zahvatio plamen. Pokušavao je da im suflira da su u opasnosti, ali nisu reagovali. Onda ih je prestigao i upalio sva četiri žmigavca i tada je vozač zapaljenog automobila uočio problem - prepričava jedan od očevidaca koji je kasnije stigao na lice mesta.

Muž i žena, penzioneri, bili su ošamućeni od dima, a Semir ih je uspeo izvući van zapaljenog automobila i tako im spasio živote. Na mestu nezgode našli su se i vozači kamiona koji su sa aparatima za gašenje požara uspeli da lokalizuju plamen na vozilu. U pomoć su priskočili i ostali ljudi koji su se našli na licu mesta.

Ime Semira Ničevića na ovaj način zauvek će ostati upisano na listu heroja, jer je spasio dva života.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading