U TOKU POTRAGA ZA MLADIĆEM KOJI JE SA DRUGOM UPAO U VLASINSKO JEZERO: Drugi momak uspeo da ispliva i da se spase!

Autor:

Hronika

16.08.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica prijatelji, rodbina kao i pripadnici MUP- a pretražuju obale jezera u nadi da je N.M. negde isplivao.

U TOKU POTRAGA ZA MLADIĆEM KOJI JE SA DRUGOM UPAO U VLASINSKO JEZERO: Drugi momak uspeo da ispliva i da se spase!

Foto: RTS/printscreen

N.M. (27) i D.D. (24) upali su u Vlasinsko jezereo kada im se prevrnuo skuter kojim je, kako smo saznali upravljao stariji mladić. D.D. je nakon nesreće uspeo da ispliva dok se za N.M. još uvek traga a očekuju se i ronioci iz Žandarmerije.

 

Kako je Informer ranije objavio nesreća na pomenutom jezeru dogodila se juče oko 16 sati.

Dva mladića upala su u vodu kada im se skuter na vodi prevrnuo. Reč je o mladićima iz Lebana D.D.  i okoline Leskovca N.M. O incidentu je obavešten dežurni javni tužilac u Vranju, a policija je i dalje na terenu i traga se za drugim mladićem. Obavešteni su i ronioci koji bi svakog trenutka trebali da stignu - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je, prema rečima očevidaca, objasnio kako se nesreća dogodila.

- Skuterom na vodi, je upravljao N.M. dok je na mestu suvozača bio D.D. Nakon prevrtanja D.D. je uspo da ispliva do obale dok je N.M ostao u vodi. Odmah je obaveštena policija, te je krenula potraga za nestalim mladićem - rekao je naš sagovornik i dodao da u ovom krajunemaju ronilačka društva te je to prepušteno roniocima Žandarmerije. 

Porodica prijatelji, rodbina kao i pripadnici MUP- a pretražuju obale jezera u nadi da je N.M. negde isplivao. 

Na licu mesta su i ekipe lekara hitne pomoći iz Surdulice koje inače dežuraju u dve smene na jezeru, a koje je ovih dana prepuno kupača, generalno – turista.

Prema nezvaničnim podacima mladić iz okoline Leskovca N.M. navodno je došao na odmor iz Francuske, gde je na privremnom radu, tvrde očevici nesreće saVlasinskog jezera.

Policija je obavila uviđaj, odnosno razgovarala je sa mladićem koji je isplivao i istraga je u toku. Po oknčanju istrage i nakon što se pronađe N.M. biće utvrđeno šta se tačno dogodilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading