POZITIVAN IZVEŠTAJ DRI O ZAVRŠNOM RAČUNU FONDA

Autor:

Vesti

16.08.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon revizije Završnog računa Fonda Državna revizorska institucija je dala mišljenje da su finansijski izveštaji Fonda pripremljeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu.

POZITIVAN IZVEŠTAJ DRI O ZAVRŠNOM RAČUNU FONDA

Foto: Wikipedia

Državna revizorska institucija je i ove godine, nakon sprovedene revizije završnog računa, objavila pozitivan Izveštaj o reviziji Završnog računa Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2022. godinu.

Nakon revizije Završnog računa Fonda Državna revizorska institucija je dala mišljenje da su finansijski izveštaji Fonda pripremljeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa Zakonom o budžetskom sistemu i ostalim propisima koji se odnose na finansijsko poslovanje korisnika budžetskih sredstava, korisnika organizacija za obavezno socijalno osiguranje i budžetskih fondova.

To znači da u izveštaju koji je Državna revizorska institucija dala za 2022. godinu nisu utvrđene nepravilnosti, i, u skladu s tim, DRI je dala preporuke za dalje postupanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading