OPASAN TREND HARA TIKTOKOM, VLASNICI RADNJI U PANICI: Pomoću OVOGA lopovi skidaju zujalice sa garderobe, pa KRADU po buticima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.08.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan snimak na TikTok aplikaciji koji prikazuje nov način krađe uznemirio je javnost.

OPASAN TREND HARA TIKTOKOM, VLASNICI RADNJI U PANICI: Pomoću OVOGA lopovi skidaju zujalice sa garderobe, pa KRADU po buticima! (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/air_pods_pro23generation

Na popularnom mrežnom kanalu TikTik, pojavio se šokantan video koji promoviše prodaju jeftinih magneta namenjenih skidanju zaštitnih zujalica sa odeće u prodavnicama. Po ceni od samo pet evra, ovi magneti omogućavaju lopovima da bez napora izvode pljačke butika.

U videu koji se brzo proširio na društvenim mrežama, vidi se kako osoba bez muke koristi magnet da skine zaštitnu zujalicu sa odeće.

Uz to, verovali ili ne, video pruža detaljne instrukcije o tome kako koristiti magnet u ovu svrhu, stvarajući zabrinjavajuće uputstvo koje lopovima omogućava da se neopaženo domognu skupocene garderobe.

Ovaj trend je izazvao zabrinutost kod vlasnika butika i trgovaca širom zemlje. Prodavci su suočeni sa sve većim izazovima u održavanju sigurnosti svojih proizvoda i zaštiti od krađe.

Magneti za skidanje zujalica postali su novi alat za lopove, omogućavajući im da brzo i diskretno ukradu proizvode, automatski stavljajući time trgovce u pat poziciju.

Dok ova nova taktika krađe izaziva zebnju, važno je da trgovci i građani budu svesni rizika i preduzmu odgovarajuće mere kako bi se zaštitili od ovakvih incidenata.

S obzirom na brzinu širenja informacija putem društvenih mreža, ova priča nas podseća koliko je važno biti pažljiv i spreman na nove izazove koje donosi moderno doba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading