VUČICA EKSPRESNO REAGOVALA! U Rimu PRELOMILI - svetski šampion MENJA Matića!

Autor:

Sport

16.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbijie napušta Olimpiko.

VUČICA EKSPRESNO REAGOVALA! U Rimu PRELOMILI - svetski šampion MENJA Matića!

Foto: Profimedia.rs

Vezista Rome Nemanja Matić

Argentinski fudbaler Leandro Paredes potpisao je ugovor sa Romom do 30. juna 2025. godine, saopštio je danas rimski klub.

Paredes (29) je bio član Rome od 2014. do 2017. godine. On je ponikao u Boki juniors, a potom je igrao za Kjevo, Empoli, Zenit, Pari Sen Žermen, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Juventusu.

- Želeo bih da se zahvalim navijačima što su me dočekali u Rimu. Zbog navijača sam se vratio u Romu. To je klub u kome sam započeo svoju igračku karijeru u Evropi. Prošla godina je bila neverovatna za mene, pošto sam sa Argentinom osvojio Svetsko prvenstvo. Želim da nastavim sa uspesima, a verujem da to mogu da ostvarim sa Romom - rekao je Paredes, preneo je zvanični sajt Rome.

 

 

Ovaj fudbaler je za selekciju Argentine odigrao 54 meča i postigao je pet golova. Bio je deo ekipe "gaučosa", koja je na Svetskom prvenstvu u Kataru osvojila "Boginju", savladavši u finalu Francusku posle penala.

U "večnom gradu" će zameniti Nemanju Matića, pošto je bivši reprezentativac Srbije blizu odlaska iz redova "vučice".

Roma je, podsetimo, izgubila finale Lige Evrope od Sevilje i šansu da se nađe u Ligi šampiona, pa će od septembra ponovo igrati u drugom po jačini UEFA takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading