KAKO VAM OVO ZVUČI? Svetski šampion i srpski reprezentativac obukli dres crveno-belih boja! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.08.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je jasno da se od Nemanje Matića svašta može očekivati.

KAKO VAM OVO ZVUČI? Svetski šampion i srpski reprezentativac obukli dres crveno-belih boja! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jedinstva sa Uba uveliko se pripremaju za start nove sezone u okviru Prve lige Srbije, a potpuno je jasno da su ambicije kluba, najviše moguće.

Prethodne sezone Ubljani nisu uspeli da se dokopaju baraža za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ali kako je Nemanja Matić još tokom zime najavio, ambicije kluba tek u predstojećoj sezoni vezane su za sam vrh tabele prvoligaškog karavana.

Pre samo par dana crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" uzburkali su fudbalske strasti informacijom da je novi član ove ekipe postao nekadašnji reprezentativac Ivan Radovanović koji se nakon decenije i po vraća u domaći klupski fudbal, a sada je Nemanja Matić najnovijim potezom izazvao pravi zemljotres.

Naime, fudbaleri Rome, srpski reprezentativni golman Mile Svilar i ofanzivni vezni fudbaler koji je pre samo nekoliko meseci stigao do titule svetskog šampiona sa nacionalnom selekcijom Argentine Paulo Dibala, obukli su crveno-beli dres Jedinstva.

 

 

Naravno, navedeni dvojac neće pojačati redove srpskog prvoligaša sa Uba, ali je svakako i navedeni potez Nemanje Matića sjajan marketinški potez kojim je još jednom skrenuo pažnju javnosti na ekipu od koje se može očekivati da bude hit predstojeće takmičarske sezone.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Mile Svilar i Paulo Dibala u crveno-belom dresu Jedinstva

 

Da podsetimo, fudbaleri Jedinstva će u prvom prvenstvenom kolu 5. avgusta na svom stadionu "Dragan Džajić" dočekati RFK Novi Sad 1921. Meč počinje u 17.30 časova, a ulaz je, kao i na sve mečeve crveno-belih, besplatan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading