PRVE SLIKE MIRJANE KARANOVIĆ NAKON UDESA: Evo kako glumica izgleda nakon što je izazvala saobraćajku (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.08.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako glumica izgleda nakon što je izazvala saobraćajku

PRVE SLIKE MIRJANE KARANOVIĆ NAKON UDESA: Evo kako glumica izgleda nakon što je izazvala saobraćajku (FOTO)

Foto: ATA Images/Radule Perišić

Nakon što je na auto-putu Beograd-Niš doživela saobraćajnu nezgodu, kada je, kako je otkrila u razgovoru za Republiku, udarila u automobil i izazvala manji udes, glumica Mirjana Karanović pojavila se na konferenciji za medije povodom manifestacije "Filmski susreti".

Naime, kako su preneli mediji, Karanovićeva je danas krenula put Niša, kako bi večeras primila nagradu na 58. Festivalu glumačkih ostvarenja igranog filma, međutim, kako je na događaj kasnila, prilikom poziva je organizatorima rekla da je imala udes.

Kada smo je pozvali za komentar, Mirjana je priznala da se do nezgode zaista došlo, ali da niko nije povređen, kao i da je krivica njena.

Imala sam čukanje! Branik o branik, zvala sam policiju i čekam da intervenišu. U pitanju je manja nezgoda, nisam na vreme prikočila, a bila je kolona na semaforu, te samo tako udarila u automobil čoveka iz Valjeva. Niko nije povređen, ja sam dobro, ali moj branik nije! Mada nema velike materijalne štete, nastavili smo brzo dalje - istakla je poznata glumica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading