PRVO OGLAŠAVANJE MIRJANE KARANOVIĆ NAKON UDESA: Glumica izazvala saobraćajnu nezgodu, udarila u drugo vozilo

Autor: P. R.

Zabava

26.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica izazvala saobraćajnu nezgodu, udarila u drugo vozilo

PRVO OGLAŠAVANJE MIRJANE KARANOVIĆ NAKON UDESA: Glumica izazvala saobraćajnu nezgodu, udarila u drugo vozilo

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je poznata glumica Mirjana Karanović doživela udes na auto-putu ka Nišu iz Beograda, ona se oglasila za Republiku i otkrila šta se zapravo desilo tokom saobraćajne nezgode.

- Imala sam čukanje! Branik o branik, zvala sam policiju i čekam da intervenišu. U pitanju je manja nezgoda, nisam na vreme prikočila, a bila je kolona na semaforu, te samo tako udarila u automobil čoveka iz Valjeva. Niko nije povređen, ja sam dobro, ali moj branik nije! Mada nema velike materijalne štete, nastavili smo brzo dalje - istakla je glumica za naš portal.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

Podsećanja radi, kako su preneli domaći mediji, Mirjana Karanović je večeras trebalo da primi nagradu na manifestaciji "Filmski susreti" u Nišu. Međutim, kako poznata glumica uveliko kasni, prilikom poziva, organizatorima je rekla da je imala udes.

Inače, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je nedavno Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Mirjane Karanović, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. stav 4. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

​Naime, optužnim aktom osumnjičenoj Mirjani Karanović stavljeno je na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu S.S, na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave istu desnom rukom uhvatila u predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading