OVO JE NOVA LOTO DEVOJKA: Zbog lepe voditeljke gore mreže, nestvarna je lepotica (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tričković, mlada voditeljka, postala je nova "Loto" devojka i tako nasledila stariju koleginicu, Suzanu Mančić.

OVO JE NOVA LOTO DEVOJKA: Zbog lepe voditeljke gore mreže, nestvarna je lepotica (FOTO)

Foto: instagram.com/jelena__trickovic

Jelena Tričković

Mlada voditeljka Jelena Tričković postala je nova "Loto devojka", te ćemo tako imati priliku da gledamo u novim izdanjima emisije čuvene igre na sreću.

Jelena inače radi na Prvoj televiziji, a kako navode domaći mediji, već od samog pojavljivanja na javnoj sceni dobila je epitet jedne od najlepših domaćih TV lica, kao i nadimak "Loto devojka", koji je godinama nosila njena starija koleginica Suzana Mančić.

Podsećanja radi, mladu Tričkovićevu javnost je mogla da upozna u Jutarnjem programu pomenute televizije, gde je vodila vremensku prognozu.

Inače, lepa voditeljka je i te kako aktivna na društvenim mrežama, gde broji više hiljada pratilaca, međutim, najveći "odjek" Jelena je postigla fotografijom u izazovnoj haljini, i to pored "Loto" bubnja.

 

 

Naime, kako se može videti, naslednica Suzane Mančić, kako je mnogi već oslovljavaju, na sebi je imala usku, kratku haljinu roze boje koja je savršeno istakla njene duge noge, a koju je uklopila sa bež cipelama sa visokom potpeticom.

"Kao milion dolara", "Sedmica na lotou ti nije ravna", "Ovo je najlepša voditeljka u Srbiji", "Dostojna naslednica Suzane Mančić", samo su neki od komentara koji su ne nizali ispod voditeljkine objave na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading