MILIĆ VUKAŠINOVIĆ KUKA ZA MORFIJUMOM: Trodoni mi ne pomažu, prerezani su mi nervi!

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najnovije informacije stravičnog zdravstvenog stanja poznatog rokera!

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ KUKA ZA MORFIJUMOM: Trodoni mi ne pomažu, prerezani su mi nervi!

Foto: ATAImages

Roker Milić Vukašinović, nekadašnji bubnjar legendarnih grupa "Bijelo dugme" i "Indeksi", nedavno je zbog aneurizme hitno operisao nogu, a sada je ponovo primljen u Urgentni centar, i to na Opštu intenzivnu negu zbog problema sa disanjem.

Kako je prethodno ustanovljeno, Vukašinović ima vodu u plućima, a sve je prouzrokovala tzv. bolnička bakterija, koju je zadobio nakon hitne operacije, te da je Hitnu pomoć zvao u kasnim, jutarnjim časovima jer je mislio da će se ugušiti.

- Imao sam osećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me je odmah prebacila u Urgentni centar u Beogradu - istakao je poznati roker, kojem je, srećom, disanje trenutno u stabilnom stanju, ali i dalje muči muku sa bolovima u nozi.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

- Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez šest centimetara dubok, onda su i neke nerve prezerali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli - kazao je on za Avaz, te istakao da nijedan lek koji mu doktori daju ne može da ublaži bolove, te da je od muke tražio onaj najgori - morfijum.

- Eto taj trodon, ne može mi ni on pomoći. Pojačali su, a sad sam rekao doktoru ima morfijum da mi date. Rekao je doktor ako trodon ne odradi hoće, ali se on kratko daje, neće da prave narkomana od tebe - govori muzičar, koji ne gubi optimizam i u najgorim trenucima.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Podećanja radi, Milić Vukašinović je nakon stravičnih komplikacija koje su ga zadesile, izjavio da je sreman da umre, te da se ne plaši ničega, iako je, kako je rekao, na samrti.

Imam problem sa disanjem, kao pred smrt sam. Imam sam ogromnu masku sa kiseonikom, a sad imam neku manju. I dalje sam na klinici i o meni brinu tri doktora - rekao je roker za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading