POGINUO POZNATI INFLUENSER: Stravična saobraćajka pred venčanje ledi krv u žilama

Autor: P. R.

Zabava

22.08.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti zabezeknule jasvnost!

POGINUO POZNATI INFLUENSER: Stravična saobraćajka pred venčanje ledi krv u žilama

Foto: republika.rs

Najnovija vest

Popularni mladi influenser Burak Džan Tasan (23) poginuo je u jezivoj saobraćajnoj nesreći, i to samo mesec dana nakon što je verio svoju partnerku, prenose strani mediji.

Naime, kako se navodi, turski influenser, koji je inače bio veliki zaljubljenih u motore o kojima je neretko i snimao, stradao je tokom stravičnog pada sa omiljenog vozila. Po informacijama koje lede krv u žilama, Tasan je tokom vožnje najpre udario u psa u okrugu Saridžam u Adani, u Turskoj, a zatim i pao sa motora.

 

 

Influenser je hitno hospitalizovan nakon jezive nesreće, ali je usled višestrukih povreda preminuo, navode tamošnji mediji.

Inače, Burak Džan Tasan je početkom jula verio devojku sa kojom je bio u vezi, čemu je trebalo da usledi i venčanje koje je bilo zakazano za septembar ove godine. Tasan, čiji profil na društvenoj mreži Instagram broji više od 130.000 pratilaca, je i ranije podelio kako mu je romansa sa gospođicom Karom promenila život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yarenkarrra

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading