PEŠIĆ SA NJIH 12 NAPADA ZLATO NA SP! Evo koga je selektor poslednjeg precrtao

Autor:

Sport

22.08.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kari izabrao tim sa kojim će na megdan Kini, Portoriku i Južnom Sudanu u B grupi, a posle i dalje prema medalji.

PEŠIĆ SA NJIH 12 NAPADA ZLATO NA SP! Evo koga je selektor poslednjeg precrtao

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaši Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u B grupi protiv Kine, Portorika i Južnog Sudana, a sada je poznato i u kom sastavu. Selektor Svetislav Pešić saopštio je spisak od 12 igrača na koje računa, a od onih koje je poveo u Kinu i dalje put Manile otpao je Aleksa Radanov.

Foto: Starsport

 

Dakle, među Karijevih 12 "orlova" nalaze se Bogdan Bogdanović, Aleksa Avramović, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Gudurić, Nikola Jović, Vanja Marinković, Stefan Jović, Nikola Milutinov, Fili Petrušev, Dušan Ristić i Boriša Simanić.

Podsetimo, Mundobasket 2023 počinje 25. avgusta i traje do 10. septembra, a održava se u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, gde će Srbija i odigrati prvu fazu takmičenja. Srbija Svetsko prvenstvo u košarci 2023. počinje u subotu 26. avgusta od 14 časova, a dva dana kasnije u isto vreme sledi duel protiv Portorika. Poslednji meč u B grupi je sa Južnim Sudanom 30. avgusta od 10 časova. Za očekivati je da "orlovi" prođu dalje i da mečeve u I grupi igraju otprilike u istim terminima, ali i kasnije duele u nokaut fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading