VIŠE JE NIKADA NEĆETE VIDETI! Zbog paklenog zdravstvenog stanja popularna pevačica se povlači, trpi UŽASNE BOLOVE, a leka nema

Autor: P. R.

Zabava

21.08.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog paklenog zdravstvenog stanja popularna pevačica se povlači, trpi UŽASNE BOLOVE, a leka nema!

VIŠE JE NIKADA NEĆETE VIDETI! Zbog paklenog zdravstvenog stanja popularna pevačica se povlači, trpi UŽASNE BOLOVE, a leka nema

Foto: Youtube.com/Good Morning Britain

Svetski popularna pevačica Selin Dion, koja je u decembru 2022. godine u potresnom oglašavanju za javnost otkrila da joj je ustanovljen sindrom ukočene osobe (SPS), najverovatnije više nikada neće stati pred publiku i zapevati, prenose strani mediji.

Naime, iako se, narodski rečeno, bori kao lavica, porodici ali i lekarima sve je teže da joj pronađu bilo kakav lek koji bi joj olakšao muke. Iz tog razloga, naveliko se širi priča da će zbog svega što ju je zadesilo ipak morati da stavi tačku na svoju blistavu i višedecenijsku karijeru, a u prilog tome govori i čenjenica da je svetska diva otkazala sve nastupe do daljnjeg, što je jednako zabrinulo njene fanove.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selin Dion

Pošto je poznato koliko uživa u druženjima sa publikom, veruje se da joj nimalo lako neće biti da danas-sutra kaže da je svemu tome i zaista došao kraj. Inače, kako tvrdi anonimni izvor, Selin trenutno dane provodi u nesnosnim bolovima, grčevima i kretanje je svela na totalni minimum.

- Niko je u javnosti nije fotografisao... Poslednjih 600 dana. A znate i zašto. Mnogo se teško kreće, a na neke jake tonove ume da se grči, nekad i pada. Pogrbila se, a kada usledi spazam, bol u mišićima je nesnosan - šokirao je izvor u izjavi za strane medije, te tako posebno zabrinuo javnost istakavši da je pevačicino stanje vremenom sve gore.

Republika

Foto: youtube.com/Yakup Kurthan

Selin Dion

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading