JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Bahar ga precrtao, on već našao novi klub

Autor:

Sport

22.08.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista nije dugo čekao da se skući, a sledeća destinacija biće mu zemlja koja je kao obećana za Srbe.

JOŠ JEDAN ODLAZAK SA MARAKANE: Bahar ga precrtao, on već našao novi klub

Foto: Starsport

Kanga, Srnić i Katai

Slavoljub Srnić novi je fudbaler AEL iz Limasola. Sada već igrač Crvene zvezde nastaviće karijeru na Kipru saopštio je njegov novi klub. On i AEL su dogovorili dvogodišnju saradnju.

 

 

Da će Srnić napustiti Marakanu bilo je odavno jasno jer je trener Barak Bahar po preuzimanju ekipe jasno stavio do znanja na koga ne računa, a jedan od njih bio je i Srnić. Tako se završio njegov treći mandat u crveno-belom dresu, a ukupni bilans m je šest titula u Srbiji i tri pehara u Kupu Srbije. Osim u Zvezdi, iskusni vezista je igrao u Čukaričkom i za Las Palmas.

Inače, Srbija će na Kipru, koji je obećana zemlja za naše fudbalere, u novoj sezoni, za sada, imati 15 fubalera. To su uglavnom bivši fudbaleri Zvezde i Partizana poput Veljka Nikolića, Veljka Simića, Slobodana Uroševića i Nemanje Miletića sa kojima je Srnić delio megdan u večitim derbijima minulih sezona.

Podsetimo, danas se Zvezda već oprostila od jednog fudbalera. U pitanju je gruzijski fudbaler Irakli Azarov, za kojeg se već nedeljama spekulisalo da će otići sa Marakane, a pre par dana je postalo jasno da će Gruzijac preći u ukrajinski Šahtjor, za 3.000.000 evra, koje će inkasirati klub iz Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading