GOTOVO, NAPUŠTAJU MARAKANU! Jedan ide u drugu ligu, drugi u bratsku zemlju

Autor:

Sport

15.08.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Marka Gobeljića zainteresovan turski drugoligaš Bodrum, dok Slavoljuba Srnića zove kiparski AEL iz Limasola.

GOTOVO, NAPUŠTAJU MARAKANU! Jedan ide u drugu ligu, drugi u bratsku zemlju

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Barak Bahar napravio je korenite promene čim je kročio na Marakanu i iz Crvene zvezde otpisao nekolicinu startera ili džokera sa klupe. Počeo je sa kapitenom Milanom Borjanom, koji je na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, a onda je kao prekobrojne označio Marka Gobeljića i Slavoljuba Srnića. Izraelski stručnjak na njih nije računao i stavio ih je na transfer-listu, a sada su za obojicu stigle zanimljive ponude koje bi igrači i čelnici crveno-belih vrlo lako mogli da prihvare.

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Za Gobeljića je navodno zainteresovan turski drugoligaš Bodrum i sada je na beku da odluči o svojoj sudbini. Nema sumnje da bi to bio veliki zaokret za fudbalera koji je sa crveno-belima osvojio šest vezanih titula od dolaska iz Napretka 2017, a igrao je i u Ligi šampiona.

S druge strane, za Srnića je navodno zainteresovan kiparski AEL iz Limasola, a Zvezda je spremna da ga pusti bez obeštećenja iako ima još godinu dana ugovora. I on ne poput Gobeljića osvojio poslednjih šest titula na Marakani, s tom razlikom da se on već oprobao u inostranstvu i to u španskom Las Palmasu.

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading