BAHAROVA "SEČA" SE NASTAVLJA: Posle Gobeljića OTPADA još jedan fudbaler?!

Autor:

Sport

30.06.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac drastično menja tim.

BAHAROVA "SEČA" SE NASTAVLJA: Posle Gobeljića OTPADA još jedan fudbaler?!

Foto: Starsport

Kanga, Srnić i Katai

Crvena zvezda sigurnim koracima formira tim za narednu sezonu.

Izraelski stručnjak Barak Bahar rešio je da uzme stvari u svoje ruke, pa je napravio more promena, a poslednji u nizu koji nisu "preživeli" rezove novog trenera tima sa Marakane su Marko Gobeljić, ali i Slavoljub Srnić.

Tandem igrača koji su u crveno-belom dresu pravili značajne uspehe i imali neke fenomenalne utakmice, najverovatnije neće putovati sa Zvezdom na drugi deo priprema i turnir u Rusiju, te Bahar na njihove usluge više ne računa.

Konkurencija u veznom redu je veoma velika, pa se donekle i očekivalo da će Barak Bahar povući ovakav potez i zahvaliti se Slavoljubu Srniću.

Republika

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić

 

On bi se za minute borio sa Edmundom Adoom, Markom Stamenićem, Gelorom Kangom, Kingsom Kangvom i Srđanom Mijailovićem, a sa pozajmice iz Napretka vraćen je i Nikola Stanković te je jasno da za Srnića nije bilo mesta.

Zvezdu su u ovom prelaznom roku već napustili Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika, Petar Stanić, Radovan Pankov i Andrija Radulović, dok je Milan Borjan otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Sada je izvesno da će nove klubove potražiti i Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić.

Srnić je za Zvezdu odigrao 209 utakmica, postigao je 22, a namestio 25 pogodaka i osvojio je šest titula i tri Kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading